/Nieuws / Downloads
Nieuws / Downloads 2017-02-08T09:51:03+00:00

BEPERKT BEREIKBAAR MAANDAG 20 JANUARI 2020

BELANGRIJK In verband met werkzaamheden door Enexis op maandag 20 januari 2020 zijn wij mogelijk tussen 10:00 uur en 15:30 uur helaas niet bereikbaar vanwege het afsluiten van de stroom. Voor dringende zaken kunt u Marc Saes mobiel bereiken op telefoonnummer 0651439919.

Parkeergelegenheid bezoekers Schulpen

Na de renovatie van de Smeetspassage is de toegankelijkheid van onze parkeerplaatsen gewijzigd. Bezoekers aan ons kantoor kunnen, nadat u zich middels de intercom heeft aangemeld, toegang verkrijgen tot onze parkeerplaatsen. Let op! Wacht op het groene licht voordat u de Smeetspassage in gaat.  

Overlijden oud-directeur Piet Saes

Met groot verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze oud-directeur Piet Saes Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem heel veel dank verschuldigd. Wij zullen zijn dagelijkse bezoekjes enorm missen. Team Schulpen

Parkeerplaatsen Schulpen tijdelijk niet bereikbaar!

Vanaf 11 juni 2019 tot en met eind Juni zijn de parkeerplaatsen van Schulpen achter het kantoorpand in verband met de herinrichting van de Smeets passage niet of moeilijk bereikbaar. Bezoekt u ons kantoor dan kunt u binnen een GRATIS parkeerkaart komen halen voordat u gaat parkeren welke u kunt gebruiken in de overdekte parkeerplaats van de Gemeente Weert, aan de overzijde van ons kantoorpand. Na gebruik deze parkeerkaart svp weer afgeven.

FIJNE VAKANTIE!

Namens ons hele team een fijne vakantie gewenst! U kunt natuurlijk altijd contact met ons kantoor opnemen om bv uw reisverzekering te checken.