/Inboedelverzekering Weert
Inboedelverzekering Weert 2017-02-08T09:51:03+00:00

Inboedelverzekering Weert

Uw huis staat vol met spullen. U wilt natuurlijk wel dat al deze spullen goed verzekerd zijn tegen schade. Wij bieden u uitstekende voorwaarden en een prima schadeafhandeling vanuit Weert. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf uw dekkingen te kiezen, zo is een betaalbare inboedelverzekering op maat altijd bereikbaar bij Schulpen Assurantiën uit Weert.

Waarom een inboedelverzekering bij Schulpen Assurantiën uit Weert?

Wij zijn als geen ander in staat u van informatie en persoonlijk advies te voorzien bij het afsluiten van uw inboedelverzekering. Daarnaast leveren wij een inboedelverzekering vanuit Weert met een zeer gunstige premie. Ook na het afsluiten van uw inboedelverzekering staan wij altijd voor u paraat om een goede service te leveren. Een persoonlijke relatie met de klant vinden wij zeer belangrijk. Zo zullen wij periodiek samen met u de polissen controleren en eventuele wijzigingen doorvoeren. Verder zijn we altijd beschikbaar voor een snelle schadeafwikkeling.

Nooit meer onderverzekerd met uw inboedelverzekering

Wilt u zeker weten dat u niet onderverzekerd bent? Vul een inboedelwaardemeter in en u bent 5 jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd. Bij schade dus altijd goed verzekerd. 

Wilt u meer informatie over onze inboedelverzekering? Een afspraak maken met één van onze adviseurs? Of gewoon meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

inboedelverzekering weert